24 de novembre 2015

Les Americanes

Hola!
Avui us parlaré de una tendència que esta de moda i que hi han persones que no saben de la seva existència o bé que no sabe el que és. Avui us explicaré el que és i amb quines ocasions es pot portar més a gust. També us parlaré d'un grup que hi ha de tres dissenyadores de moda italiana que s'estan fent molt famoses per les seves americanes.


La peça de roba que avui us mostraré es una molt coneguda amb el nom de: americana.

L’americana, és una peça molt elegant, és nascuda a principis del segle dinou a Gran Bretanya. La jaqueta és un dels uniformes més antics. Universalment reconegut com a principal símbol d'elegància.
És un abric de drap o gavardina, que sol ser de color blau marí. Es combina amb uns pantalons o una faldilla de diferent color i es utilitzada majoritàriament pels membres de les escoles.
Una segona versió de l'historia de la jaqueta es va originar el 1837, quan un capità, amb un motiu d'una visita reial, va ordenar de fer uns nous uniformes per a la seva tripulació. Una jaqueta creuada blava amb botons daurats que representen l'escut d'armes. I així, la jaqueta va néixer.
En els anys següents, les dues guerres mundials. Un estil més masculí va sorgir en el món de la moda, de la qual Gabrielle Chanel va esdevenir un punt de referència, prenent possessió de la jaqueta i la reordenació que s'ajusti a la silueta femenina. Cada vegada més sovint, les siluetes masculines i femenines es modificant dràsticament el seu ADN.
Aquest gran clàssic és la raó de Blaze, un nou projecte de moda dissenyat i que es duu a terme per tres dissenyadores de moda italiana; Corrada Rodríguez D'Acri, Delfina Pinardi i Sole Torlonia, les tres són amants d'aquesta peça. Fascinat per la seva història i diferents interpretacions, que han dissenyat d’una peça clàssica a una peça completament moderna. Podreu trobar més informació a la seva página oficial.

     
Imatge de: http://modaeimagenpersonal.com/

 Thumb
Imatge de: http://weheartit.com/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada