03 de desembre 2015

Els pantalons campana

Hola!

Avui us parlaré dels famosos "pantalons campana" i la seva evolució.
Per començar, dir que aquest any estan sent un èxit els pantalons campana. L’any passat va estar en tendència els boyfriends però aquest hivern han tornat els pantalons campana, feia anys que no els veiem.

Aquests pantalons, s’han arribat a estimar i a portar com un element bàsic de la moda entre molts joves. Van ser dissenyat per raons molt pràctiques, tot i que la raó de fabricació del primer parell de pantalons campana sigui desconeguda. Però a l’any 1813, va ser una de les primeres vegades que van ser creats, tenint referència als uniformes dels mariners d’Estats Units, ja que era més fàcil treure’s els pantalons sense la necessitat de treure les botes.

Però els pantalons campana van ser considerats “moda” en els anys 1960 i 1970, quan van ressorgir com a part dels moviments hippies. Aquests pantalons que són amples del baix, encaixen amb l’estil hippies i amb una actitud despreocupada. Els pantalons campana eren tant per als homes com per a les dones, tot i que se’ls hi veia més a les dones portar-lo que no pas als homes. Els homes ho acostumaven a combinar amb una jaqueta de vestir i les dones amb els pantalons de tir alt i bruses ajustades, marcant la figura.

Aquests pantalons es van popularitzar encara més quan van sortir amb les teles més còmodes com la lona i la pana als anys 70. Aquestes modes, tendeixen a renéixer després dels 20 anys aproximadament. Ja que ara cada vegada més es porten coses “vintage”.

Seguidament us adjuntaré unes imatges de com es portaven antigament els pantalons i com és porten avui en dia.  


                 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada